Nieuws

Vanaf 1/1/2021 worden Dagcentrum Sint-Niklaas vzw en Vesta vzw één organisatie! 

Samen kunnen we nog meer en nog betere ondersteuning, begeleiding en dienstverlening bieden aan kwetsbare mensen.

We werkten al rond vele zaken samen en zijn heel aanvullend ten aanzien van elkaar in de begeleiding van onze cliënten. We worden groter en creëren meer veerkracht om de uitdagingen waar we samen voorstaan het hoofd te bieden.

De uitdagingen zijn er niet alleen in de ondersteuning van mensen, maar ook in de samenwerking met andere partners in de regio. We worden uitgedaagd om oplossingen te zoeken en te vinden voor de wachtlijsten, om meer met andere sectoren samen te werken, om anders te gaan werken omwille van vergrijzing en een veranderende balans tussen werk en gezin, … Op die wijze hopen we de maatschappelijke uitdagingen waar we vandaag in begeleidingen en samenwerkingen mee geconfronteerd worden, het hoofd te bieden.

 

Sinds 1 januari 2021 is de fusie juridisch een feit. Veel zal er nog niet direct veranderen. De uitdagingen en de ondersteuningsnoden veranderen immer niet door een datum.

Naast het bieden van zorg, begeleiding  en ondersteuning wordt er door medewerkers hard verder gewerkt aan de afstemming en creëren we een krachtige basis voor de toekomst: 2021 wordt krachtig en magisch.

juli 2021
juli 2021

Hoger - Lager Even een nostalgisch spel spelen

press to zoom
juni 2021
juni 2021

We supporterden voor de Rode Duivels op het EK

press to zoom
Juni  2020
Juni 2020

Wij houden ons aan de Coronamaatregelen en dragen een mondmasker tijdens de werking

press to zoom
juli 2021
juli 2021

Hoger - Lager Even een nostalgisch spel spelen

press to zoom
1/11